-
SS Çelik Borular
-
Aşınma Direnci Çelik Levha
-
Dikişsiz Bakır Boru
-
Galvanizli Alüminyum Levha
-
Karbon Çelik Sac Levha
-
Galvanizli Çelik Rulo
-
Alüminyum Alaşımlı Borular
-
Alüminyum Çelik Rulo
-
Dikişsiz Çelik Borular
-
Paslanmaz Çelik Rulo
-
Paslanmaz Çelik Levha Sac
-
Galvanizli Çelik Levhalar
-
İçi Boş Kare Çelik Boru
-
Sıcak Daldırma Galvanizli Çelik Boru
-
Kaynaklı Çelik Borular
-
tatlı patatesSamimi hizmetiniz için çok teşekkür ederim. Ürünlerinizin kalitesi her zaman çok iyi olmuştur. Çok rahatladık ve gelecekte daha fazla işbirliği yapmayı umuyoruz.
-
HueÜrünleriniz için teşekkür ederiz. Ürünleriniz kaliteli ve saygılı bir hizmettir. Kendimize çok güveniyoruz ve sizinle işbirliği yapmaya hazırız. Gelecekte diğer ürünlerle işbirliği fırsatları olacağını umuyoruz.
Soğuk Haddelenmiş Kaplamalı Alüminyum Rulo Sac 0.06mm ~ 1mm H14 5052 6061 T6

Ücretsiz numune ve kuponlar için bana ulaşın.
Naber:0086 18588475571
sohbet: 0086 18588475571
Herhangi bir endişeniz varsa, 24 saat çevrimiçi yardım sağlıyoruz.
xÜrün adı | Alüminyum Bobin/Levha/Damalı sac | Yüzey | Mill Finish, Boyalı, (PVDF ve PE) |
---|---|---|---|
Renk | Şerit, Beyaz, Kırmızı, Gri, Mavi vb. | Seviye | 1060,3003,5052,6061, vb. |
Tip | Alüminyum bobin/alüminyum levha/alüminyum baklavalı sac/vb. | öfke | O - H112 |
İşleme hizmeti | Kaynak, Delme, Kesme | Kalınlık | 0,2-6 mm |
Vurgulamak | Soğuk Haddelenmiş Kaplamalı Alüminyum Rulo Sac,H14 5052 Alüminyum Rulo Sac,0.06mm Alüminyum Rulo Sac |
Kalınlık 0.06mm~ 1mm H14 5052 6061 T6 Yapı Malzemesi için Soğuk Haddelenmiş Kaplamalı Alüminyum Rulo/Levha
Ürün parametresi:
Ürün |
Alüminyum bobin/Renkli Kaplamalı Alüminyum rulo/levha/oluklu levha |
Kalınlık | 0.1mm-3mm veya özelleştirilmiş |
Genişlik | 20-1500mm |
Renkler | Tüm renkler |
Öfke | O - H112 |
Hata payı | ±1% |
teknik | Sıcak haddeleme veya soğuk haddeleme |
Kaplama kalınlığı | 0,6-25 mikron |
Yüzey İşlem | Parlak ve pürüzsüz, akış çizgileri yok, beyaz paslanmayı önlemek için hafifçe yağlanmış. |
Özellikler |
Firmamız ağırlıklı olarak 1,2,3,5,6,7 serisi alüminyum sac/rulo yapmaktadır. Farklı müşterilerin gereksinimleri için. |
Başvuru |
1. İnşaat: demiryolu, kapılar, perde duvarlar, tabelalar, balkonlar, cepheler, çatı kaplama, tavan, asansörler, köprüler, evler, araba karoseri. 2. Ambalaj: İçecekler, gıdalar, ilaçlar için içecek kutularından çeşitli ebatlardaki folyolara kadar. 3. Dayanıklı Tüketim Malları: Pişirme kapları, klimalar, çamaşır makineleri, fan kanatları, televizyon. 4. Elektronik: Baskılı devre levhaları. 5. Savunma: Füzeler, roketler, uzay aracı. |
Yüzey | düz, temiz, yağsız |
Paketleme | Standart ahşap paletleri dışa aktarın (gereksinimlere göre) |
Ödeme şartları | Depozito olarak %30 T/T peşin, B/L kopyasına karşı %70 bakiye veya görüşte %100 geri alınamaz L/C |
Minimum Sipariş Miktarı | 500 kilo |
Ürün teşhiri:
Ürün paketleme:
Ürün Açıklaması:
Alüminyum levha (sıcak haddeleme + soğuk haddeleme), alüminyum şerit, alüminyum folyo, alüminyum daire (kalınlık 0,05-300 mm, genişlik 10-2400 mm, uzunluk kullanıcı gereksinimlerine göre kesilebilir), her plaka aşağıdaki gibidir:
1. Dekoratif giydirme cepheler için paneller, renkli kaplamalı alüminyum paneller (rulo kaplama, takviye işleme)
2. Kalıplar, işleme vb. için kullanılan sıcak haddelenmiş alaşımlı levha.
3. Kimya endüstrisi, elektrik enerjisi ve diğer endüstrilerde kullanılan korozyon önleyici ve yalıtım levhaları
4. Yumuşak alüminyum şeritlerin, alüminyum kaynaklı plakaların ve alüminyum kapak panellerinin elektrolitik genleşmesi
5. Kaymaz dekoratif desenli alüminyum levha (büyük beş şeritli, küçük beş şeritli, işaretçi, portakal kabuğu, elmas ve özelleştirilmiş)
6. Oluklu alüminyum levha (pres tipi)
7. Kablo folyosu, klima folyosu
Şirket Profili:
SHANDONG TONGMAO SPECIAL STEEL CO., LTD Çin'in Shandong Eyaleti, Liaocheng Şehrinde yer almaktadır.20 yılı aşkın çabaların ardından, bir aile fabrikasından üretim, ticaret, yeni ürün ve hizmetlerin geliştirilmesini bir araya getiren büyük bir şirkete dönüşmüştür.
Şirket ağırlıklı olarak bakır boru, çelik boru, çelik rulo, çelik levha, galvanizli ürünler ve alüminyum ürünler gibi bir dizi ürün üretmekte ve satmaktadır.
Şirketimiz, üç üretim tesisi ve iki işleme tesisi olmak üzere beş platform kurmuştur.Ayrıca kendi büyük depomuz, yıllık 50000 tondan fazla envanterimiz, 2000'den fazla ürün çeşidimiz var.Bitmiş ürünlerin kalitesini kontrol etmek için kapsamlı denetim ve satın alma işlemlerine sahibiz ve her ürün teslimatını test etmek için profesyonel bir denetim ekibimiz var.
Güneydoğu Asya, Türkiye, İran, Rusya, Meksika, Brezilya, Hindistan, Orta Doğu ve Güney Afrika dahil olmak üzere 40'tan fazla ülkeye ihracat yapıyoruz.